Materialens omvisning

Kvarts

Kvarts eller kompositsten er et industrielt fremstillet materiale, som består af 93% naturligt stenmel og 7% bindemiddel og farvestoffer. Det brede farveudvalg er det, vi bedst kan lide ved kvartsen. Bordplader i kvarts passer smukt i dit køkken såvel som i dit badeværelse.

Se alle produkter


Granit

Granit er en naturlig stenart, som er skabt for mellem 3 milliarder og 750 millioner år siden, når den flydende lava størknede i jordskorpen. De unikke farver, strukturer og mønstre er det, vi bedst kan lide ved granitten. Vi tilbyder vores kunder et bredt sortiment af granit og har udvalgt de bedste granitsorter, som stammer fra stenbrud i hele verden.

Se alle produkter


Keramik

Keramik er et industrielt fremstillet materiale, som består af naturlige komponenter som sand, sten, ler og naturlige pigmentstoffer. Keramiske bordplader giver dig den bedste sikkerhed mod skader forvoldt af ridser, varme og vand. Det tynde materiale er indretningsarkitekternes favorit og passer først og fremmest til de mest moderne køkkener.

Se alle produkter


Marmor

Marmor er en naturlig stenart, som er karakteriseret ved sine enestående farver og mønstre. Marmor er et porøst og sugende materiale, hvorfor det ikke anbefales i køkkener, men det passer fint i badeværelser. Marmor har fra naturens hånd de smukkeste farvetegninger, hvorfor man kan fremstille helt enestående bordplader af det.

Se alle produkter


Lagersalg

Op til 35% rabat

Se alle produkter