Udtalelser fra vores kunder

Give os din tilbagemelding

Jeg har netop fået monteret min bordplade og er yderst tilfreds med resultatet. Som erhvervsdrivende ved jeg at man nogle gange kan være udfordret af leveringstider og logistik – men dette har Diapol klaret som en drøm. Lige fra første kontakt med backoffice (Jette) som var yderst hjælpsom med tilbud på flere forskellige typer plader, videre til opmåling foretaget af den yderst patentlige unge mand der sirligt brugte 3 timer på at måle på kryds og tværs og indtegne i autoCad, til endelig slutmontering som blev foretaget blot 14 dage efter opmåling. Den gennemgående oplevelse har været til perfektion – kundeservice og professionalisme gik op i en højere enhed. Stærkt gået Diapol! Pris og kvalitet har (heldigvis) ikke altid en sammenhæng. De varmeste anbefalinger herfra.

Daniel Thenning Pedersen, København
Materiale:

Fantastisk arbejde! Jeg er fuldt tilfreds med det udførte arbejde

Kristian Jepsen, Viborg
Materiale:

Jeg har nu købt granitbordplader 3 gange hos Diapol. Jeg var betænkelig første gang, da jeg ønskede en Black Galaxy, men den de har hedder
Star Galaxy, men den er bare rigtig flot. Det er dygtige medarbejder som opmåler og montere. Jeg benytter dem til mine projekter fremover.

Lasse Johansen, Lystrup
Materiale: Star Galaxy

Meget imponeret. Super professionelt lige fra første kontakt over opmåling til levering og montering. Dette er min anden granit bordplade, og Diapol er i sin egen klasse. Opmålingen af mit gamle skæve hus var perfekt, og slutresultatet er det samme. Kan klart anbefale andre at bruge dem.

Hans-Henrik Møller, Lyngby
Materiale: Absolute Black

Fik leveret granitbordpade med mange hjørner og udskæringer.
Super professionel betjening fra tilbud til levering. Hurtig respons på forespørgsel, fair pris, grundig opmåling – perfekt opsætning.
Fåes ikke bedre !!

Søren Thomsen, Frederiksberg
Materiale: Absolute Black

Vi har fået udskiftet to bordplader og en håndvask, til Nero Impala granitplader.
Efter forsøg med kontakt og indhentning af tilbud hos diverse andre granitfirmaer, faldt vi over Diapol Granite. Vi kontaktede dem, fik et cirka-tilbud straks i telefonen. Få dage senere kom en mand og foretog opmåling – gratis! Det tog tre timer, pga forskellige forhold (skæve vægge i vores gamle byhus, diverse krav vedr vask, kanter etc). Det var en helt igennem professionel opmåling.
En uge efter kom to mand fra Diapol med de færdige bordplader, de underlimede vasken og monterede plader inkl kantlister langs væggene.
Alt udført meget professionelt og hurtigt. Og en del billigere end andre firmaer vi havde forbindelse med.
Vi giver Diapol vores varmeste og uforbeholdne anbefaling. Prøv dem!
Tak, Diapol, for smukt udført arbejde.

Poul Lynge Johansen, Helsingør
Materiale: Nero Impala

Tak for en fin behandling og en meget smuk bordplade i Labrador Antique. Jeg bliver helt glad, når jeg ser på den. Smukke lysende blå stjerner i den brune plade. Punktlig levering efter præcis opmåling. Kun at anbefale!

Kirsten M., Hillerød
Materiale: Labrador Antique

Jeg har fået mine nye granitbordplader i Star Galaxy. De er superflotte med en jævn fordeling af nister. Opmålingen fandt sted fredag lige før jul og da montøren kom med sine skinner og vinkler samt målebånd var jeg meget spændt på at se om det ville komme til at passe. Jeg har ikke helt lige vægge og vinkler så det ville ikke blive helt nemt. Men jeg må sige at jeg er imponeret,det sidder simpelthen lige i skabet.
Montøren var meget omhyggelig med opmålingen og det var tydeligt at han havde gjort det mange gange før. De var to til at montere og ilægge vaske og kogeplade som de var meget omhyggelige med at efterlade flot og rent.
Jeg kan kun anbefale Diapol.

Anne Raschkewitz, Kastrup
Materiale: Star Galaxy

Så kom dagen endelig hvor vi skulle ha vores bordplade. Og hold da op et fantastisk flot arbejde, vil nyde synet i rigtig mange år. mange penge ja…men det er givet godt ud. tusind tak flot arbejde det ville ha været dejligt hvis man kunne sende et foto.

Lone Jørgensen, Mern
Materiale:

Meget tilfreds med mine nye Baltic Brown bordplader – Hurtig levering og rigtig god pris – Og så var de flinke til at hjælpe mig med at lave et hul i en eksisterende bordplade lidt større så den passede til vores nye kogeplade

Klaus Larsen, Storvorde
Materiale: