Diapol Granite nyheder, efterår 2016

Diapol Granite Ltd giver hermed meddelelse om, at vi fra nu af er eksklusivpartner for Cosentino, verdens største stenproducent. Dette betyder at du får adgang til de allernyeste og mest unikke Silestone-kvartssten og Dekton-keramik. Dette betyder også at du kan vælge mellem henved ét hundrede forskellige materialer. Derudover kan du via Diapol bestille de unikke Silestone Integrity-stenhåndvaske.

Et smukt, unikt og holdbart køkkenbord skal opfylde alle krav til mode og design. Disse er de vigtigste kriterier for at kunne træffe det bedst mulige valg. I løbet af de seneste tre år har vi investeret betydelige beløb i produktionsautomatisering og kvalitetsstyringssystemer. Satsningen på kvalitetsstyring har givet en væsentlig forbedring af leveringssikkerheden og forkortet leveringstiden. I august 2016 nåede vi i produktionen det højest mulige kvalitetsniveau. Til opnåelse af den bedste leveringssikkerhed og den højest mulige kvalitet investerede vi, i begyndelsen af 2016, i en Volvo-langturslastbil. Lastbilen bruger bruger vi til at bringe produkterne ud til kunder i Skandinavien. Dette var forudsætningen for at kunne tage ansvar for, at varen forbliver intakt hele vejen ud til kunden.

Til sikring af højkvalitets finish og løbende produktion af Dekton-keramikbordplader anskaffede vi et specielt Idroline-vandskæreapparat. Vi lod vore håndværkere videreuddanne på Cosentino-fabrikken i Spanien og prøvede os i lang tid frem med forskellige værktøjer. Herved nåede vi frem til det endelige mål, hvor vi kan bearbejde Dekton perfekt som det smukke, men samtidigt krævende materiale, det er.
Gennem videreuddannelse på Cosentino-fabrikken har vore håndværkere lært at skære Silestone-plader og Integrity-vaske særdeles præcist. Så præcist at vi kan sætte dem sammen til en helhed, hvor man slet ikke kan se stødfugen.

22.10.2016