Dekton Industrial kollektion

Dekton Industrial er en prisvindende kollektion fra Cosentino, verdens førende producent af plader i sten, som danner rammen om et moderne design til din bolig. Cosentino har skabt FIRE unikke keramikversioner, som på hver sin måde fremhæver de smukke og uens detaljer i metal og sten, som dannes igennem års brug. De tekniske proportioner gør også Dekton velegnet til større industrielle eller arkitektoniske projekter. Materialerne nytænker begrebet standard, for de kan virkelig bruges overalt!

 

Tekniske egenskaber:

– UV-resistent
– Smudsresistent
– Varmefast
– Ridsefast

Tilgængelige tykkelser

– 8 mm
– 12 mm
– 20 mm

Trilium

Trilium er som grebet ud af ørkenlandskabet i actionfilmen Mad Max. Det er et stenmateriale, som minder mest om en rusten jernplade, men som føles helt utrolig blød. Trilium kan anvendes i hele huset. Dens utrolige udstråling klæder køkkenet og badeværelset. Dekton tåler høj varme og kan derfor også benyttes omkring brændeovnen eller pejsen. Trilium kan med fordel introduceres andre steder end i boligen. Det er smukt på kontoret og vil helt sikkert kickstarte din dag.

Radium

Radium er en lettere konservativ udgave af Trilium, selvom konservativ ikke ligefrem kendetegner Dekton Industrial. Forestil dig en stålplade overhældt med syre og nænsomt gnubbet med en stålsvamp – så har du Radium. Helt genialt! Radium tager sig særlig godt ud som facadeelement på huset eller i gangarealer.

Nilium

Nilium er det eneste helt lyse eller minimalistiske materiale i Dekton Industrial-kollektionen. Den raffinerede blanding af hvidt og sølv gør materialet særlig velegnet i hjem, hvor rummene gerne må fremstå lyse.

Orix

Dekton Orix har et køligt, eroderet cementlook, som passer rigtig godt ind i det moderne køkken. Men hvorfor stoppe der? Materialet leger med de grå, hvide og blå nuancer, der sammen med rustdetaljerne også kan skabe visuel værdi på badeværelset.

Interesseret i interiør?
Den industrielle trend kom ind i vores boliger i 1980’erne, da flere og flere flyttede til byerne, og folk begyndte at indrette loftrum til leverum. Dekton Industrial er resultatet af de nye strømninger, den moderne livsstil og en stigende interesse for indretningsdesign.

Alle materialer i Dekton® Industrial-kollektionen er fremstillet af 80 % genanvendte materialer!

Alle materialer i Dekton Industrial serien kan bestilles hos os. Anmod om et tilbud!

Trilium

Radium

Orix

Nilium

 

15.06.2018