Garanti – derfor kan du altid føle dig tryg ved at handle med Diapol

Diapol er en af Nordeuropas førende producenter af bordplader i sten. Siden 1993 har vi leveret mere end en halv million bordplader, og vi optimerer hele tiden vores produktion. Hos Diapol samarbejder vi desuden med brancheledende virksomheder, herunder Cosentino, som er verdens største producent af Silestone-kvarts materiale. I samarbejde med denne spanske, kvalitetsbevidste virksomhed giver Diapol som standard 25 års materialegaranti på vores bordplader, som vi tilbyder i fire forskellige varianter. Disse stenbordplader er alle nøje udvalgte og er af den højeste kvalitet. Hos os finder du således ikke hverken laminat, træ eller Corian bordplader, da disse materialer ikke lever op til vores høje kvalitetskrav. På denne måde kan vi opretholde vores høje garanti-standard, som kommer dig til gode.

Bæredygtige bordplader

Langtidsholdbare bordplader er lig med bæredygtige løsninger. Et godt eksempel er Cosentinos revolutionerende Dekton keramiske bordplade, som vi er stolte af at kunne give 10 års materialegaranti på. Dekton er et resultat af spændende nytænkning inden for bordplader, som garanterer større frihed og færre bekymringer i køkkenet. Den varmefaste bordplade, der er udført i et materiale der minder om keramik, er ekstremt modstandsdygtig, og tåler med garanti syre, ligesom den er UV-bestandig. Du finder de “grønne” Dekton bordplader og priser på følgende sider: https://diapol.dk/worktop/zenith/ og https://diapol.dk/worktop/sirius/.

Vi gør med andre ord vores ypperste for altid at kunne levere innovative løsninger. Derudover sætter vi en ære i at levere til tiden, og vi følger dit projekt til dørs. Du kan således bestille en bordplade-montør direkte hos os. På denne måde opnår du det bedst mulige resultat og du får den finish, som dit hjem med garanti fortjener.

Uanset om du foretrækker en kvarts, keramik, granit eller marmor bordplade er du hos Diapol i de bedste hænder. Skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med dit købte Diapol-produkt, vil vi naturligvis gerne høre fra dig. Send os venligst en skriftlig forespørgsel via siden Reklamationerså vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.