Erhvervskunde

Det at bestille stenbordplader, køkkenbordplader eller bordplader til badeværelset kan være en overvældende oplevelse, selv for de mest erfarne fagfolk.

Hos Diapol vejleder vi dig personligt med dit projekt, fra design, gennem produktionsfasen til levering – alt sammen med vores velkendte kundeservice. Vi har lang erfaring med at levere til storkunder og med at varetage store projekter til de mest konkurrencedygtige priser.

aura-silestone-diapol-ceramic

Sådan arbejder vi

Vi følger en utroligt enkel og effektiv servicemodel som altid har givet de bedste resultater:

Rådgivning

For at kunne levere et førsteklasses projekt er vi nødt til at starte på den rigtige måde. Vores rådgivningsproces hjælper os med at klarlægge dine specifikke behov og projektets omfang. Ved at arbejde direkte sammen med designere og entreprenører, kan vi hurtigt finde frem til de mest passende stenprodukter til dit specifikke projekt. Vi taler de forskellige muligheder igennem med dig, for på den måde at sikre os at du har en klar forståelse af hvert trin, fra rådgivning til levering.

Levering af tilbud

Når vi har modtaget din forespørgsel, vil vores produktionshold udarbejde et sæt tekniske tegninger, som er skræddersyet til dit projekt. Disse beskriver det produkt/de produkter du har forespurgt på. Ved at lave tegningerne bliver vi i stand til at give dig et præcist og konkurrencedygtigt tilbud. Vores kunder har altid sat pris på vores exceptionelt hurtige og præcise tilbudsproces.

Produktion og levering

Den succesfulde levering er en holdindsats, som er understøttet af strømlinet kommunikation, og et konstant samarbejde mellem alle involverede parter.
  1. Når du har accepteret vores tilbud, påbegynder vores dedikerede projektleder produktionen.
  2. Du bliver, gennem hele produktionsprocessen, holdt opdateret om hvordan din ordre skrider frem.
  3. Vores logistikteam planlægger datoer for fragt og levering, hvorend du ønsker at få produkterne leveret til.

Kundeservice

Vi sender ofte ansatte til projektstederne så de kan gennemgå løsninger direkte med kunderne, hvilket hjælper dem med at holde tidsplanen for projektet. Det lyder måske som en kliché, men vores kunder betyder virkelig meget for os. Vores service stopper ikke idet du modtager din bestilling – langtfra. Vores dedikerede og professionelle kundeserviceteam er altid tilgængelige og kan, når som helst, hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have.

Projekt

Vores teknologi kan skære i ethvert materiale i kvarts, marmor, keramik og granit med en enestående kvalitet og præcision. Når det gælder projektsalg, anbefaler vi at bruge Diastone kvarts pga. dets konkurrencedygtige pris, superbe kvalitet, 25-års begrænsede garanti og lagertilgængelighed. Diastone plader produceres i EU og har alle de påkrævede certifikater for alle markeder.

Vi har adgang til et særdeles stort antal forskellige stenfarver, som matcher de fleste produktspecifikationer.

Diastone certificering:


Produktion

Vi er i stand til at producere særdeles store voluminer. Diapols fabrik bruger den bedste teknologi, som består af 20 dele af det nyeste maskinmateriel: CNC'er, brosave, kantpoleringsmaskiner og vandskærere. Størstedelen af produktionen er automatiseret, altimens den altid er kontrolleret af erfarne produktionsteams.

En moderne fabrik med et enestående vækstpotentiale giver Diapol mulighed for at tage hånd om store projekter, uden at skulle bekymre sig om ikke at kunne levere færdige produkter til tiden. Diapols fleksibilitet i produktionsstyring kombineret med ISO-certificerede ledelsesprocesser, er det som gør os attraktive for nye kunder.

Anbefalet af

Mgroup
Radisson
Regent
Naantali