Erhvervskunde

Det at bestille stenbordplader, køkkenbordplader eller bordplader til badeværelset kan være en kompleks udfordring, selv for de mest erfarne fagfolk.

Hos Diapol vejleder vi dig personligt med dit projekt fra design & gennem produktions fasen helt frem til leveringen – Alt sammen en del af vores velkendte kundeservice. Vi har lang erfaring med at levere til storkunder og med at varetage store projekter til de mest konkurrencedygtige priser.

aura-silestone-diapol-ceramic

Sådan arbejder vi

Vi følger en utroligt enkel og effektiv servicemodel som altid har givet de bedste resultater:

Rådgivning

For at kunne levere et førsteklasses projekt er vi nødt til at starte på den rigtige måde. Vores rådgivningsproces hjælper med til at klarlægge dine specifikke behov og projektets omfang. Ved at arbejde direkte sammen med designere og entreprenører, kan vi hurtigt finde frem til de mest passende stenprodukter til specifikke projekter. Vi taler de forskellige muligheder igennem med vores kunder, for på den måde at sikre os at der er en klar forståelse af hvert trin, fra rådgivning til levering.

Levering af tilbud

Når vi har modtaget din forespørgsel, vil vores produktionshold udarbejde et sæt tekniske tegninger, som er skræddersyet til dit projekt. Disse beskriver produkterne der er forespurgt på og omfanget af projektet. Ved at lave tegningerne bliver vi i stand til at give dig et præcist og konkurrencedygtigt tilbud. Vores kunder har altid sat pris på vores exceptionelt hurtige og præcise tilbudsproces.

Produktion og levering

En vellykket levering af et projekt er en holdindsats, som er understøttet af strømlinet kommunikation, og et tæt samarbejde mellem alle involverede parter.
  1. Når du har accepteret vores tilbud, påbegynder vores dedikerede projektleder produktionen.
  2. Du bliver, gennem hele produktionsprocessen, holdt opdateret om hvordan din ordre skrider frem.
  3. Vores logistikteam planlægger datoer for fragt og levering, hvorend du ønsker at få produkterne leveret til.
Diapol-support

Kundeservice

Vi sender ofte ansatte til projektstederne så de kan gennemgå løsninger direkte med kunderne, hvilket hjælper med til at holde tidsplanen for et projekt. Det lyder måske som en kliché, men vores kunder betyder virkelig meget for os. Vores service stopper ikke idet du modtager din bestilling – langtfra. Vores dedikerede og professionelle kundeserviceteam er altid tilgængelige og kan, når som helst, hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have.

Projekt

I vores højteknologiske produktion kan vi med stor præcision skære i bl.a. kvarts, marmor, keramik og granit med en enestående kvalitet som slut resultat. Når det gælder projektsalg, anbefaler vi at bruge Diastone kvarts pga. den konkurrencedygtige pris, super kvalitet, 25-års begrænsede garanti og lager tilgængelighed. Diastone plader produceres i EU og har alle de påkrævet certifikater for kunne leveres på alle markeder.

Vi har adgang til et særdeles stort antal forskellige stenfarver, som matcher de fleste produktspecifikationer.

Diastone certificering:


Produktion

Vi er i stand til at producere en særdeles stor volumen. Diapols fabrik bruger den nyeste & bedste teknologi, som består af det nyeste materiel: CNC maskiner, brosave, kant poleringsmaskiner og vandskærere. Størstedelen af produktionen er automatiseret og den altid er styret af erfarne produktionsteams. Håndværket er i særklasse hvilket gør det muligt at lave individuelle løsninger.

En moderne fabrik med en enestående kapacitet. Det giver Diapol mulighed for at tage hånd om store projekter, uden at skulle bekymre sig om ikke at kunne levere færdige produkter til tiden. Diapols fleksibilitet i produktionsstyring kombineret med ISO-certificerede ledelsesprocesser, er det som gør os attraktive for nye kunder.

Anbefalet af

Mgroup
Radisson
Regent
Naantali