aura-silestone-diapol-ceramic

Til erhvervskunder

Totalløsninger i sten

Vi er en af Nordeuropas største producenter af bordplader i sten, beliggende i Saue, Estland. Vi producerer og installerer køkkenbordplader i sten, samt fliser til gulv og væg overalt i boligen. Vi har over 25 års erfaring og har siden 1993 leveret mere end 500.000 bordplader.

Er du på udkig efter en pålidelig samarbejdspartner, som går op i at levere fremragende løsninger? Så send os en e-mail, eller ring til os.


Hvorfor vælge os?

Vi leverer til tiden

Vi kan håndtere de helt store ordrer

Som en af de største stenhuggere i den nordiske region beskæftiger vi i omegnen af 100 engagerede mænd og kvinder på vores fabrik, som sørger for, at dit projekt leveres til fuld tilfredshed. Vi har kapacitet til at levere omkring 50 (2,5 m2) bordplader om dagen.

Totalløsninger

Vi arbejder for dig, og vi forstår vigtigheden af præcision i både løsning og tid! Derfor kører vi med vores egne pålidelige installationsteams, som kommer ud og foretager opmålingen, samt monterer bordpladerne på det aftalte tidspunkt og sted.

Konkurrencedygtige priser

Fordi vi er en af de største producenter i regionen, kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser. Desuden er vi Cosentino Loyalty Gold-partner, hvilket giver os mulighed for at videregive deres fleksible prisstruktur til vores kunder. Husk at spørge os ind til dette, hvis en sådan prisstruktur har din interesse!

ISO-certificeringer

I de senere år har vi foretaget store investeringer i udstyr og strømlinet vores processer. Vores fabrik er således moderne, idet vi benytter den seneste teknologi. Vores medarbejderne er desuden uddannet til at håndtere dine produkter med den største respekt for materialerne. Personalets sikkerhed og videreuddannelse er emner, vi tager meget alvorligt. Vi er ISO 9001-certificeret (kundetilfredshed med produkter og ydelser) og ISO 14001-certificeret (miljøbevidst ledelse).

Kundetilfredshed har topprioritet hos os. Du behøver ikke bekymre dig om fremstillingen og monteringen af din stenbordplade. Det gør vi for dig!

Ring til os, eller send os en e-mail:

Tlf.: 36 98 71 76
Email: info@diapol.dk