Vi har foretaget en stresstest af en 6 mm bordplade. Se resultatet.

Bordplader fås i forskellige tykkelser. 30 mm, 20 mm, 12 mm og nu også 6 mm. En god tommelfingerregel er at jo tykkere materialet er, jo dyrere er det. Når man skal vælge tykkelse på sin bordplade, er det vigtigt at overveje hvordan køkkenskabene er konstruerede. Hvis der er 20-30 cm ikke-understøttet mellemrum i hjørnerne, vil vi ikke anbefale et materiale der er under 20 mm tykt. Ved at foretage en stresstest (dvs. en voldsom belastning af produktet under kontrollerede forhold mhp. at undersøge hvordan det reagerer på belastningen) sikrer vi os at vores bordplader er modstandsdygtige – også med en tykkelse på under 20 mm:

Vi er begyndt at fremstille fuldt understøttede 6 mm keramiske bordplader. De har limet forkant så det ligner et 30 mm tykt materiale, men de er meget lettere i forhold til både vægt og omkostningsbyrde!

Er det lige så holdbart?

Vi foretog en stresstest. Se resultatet i videoen nedenfor!

12.11.2018