Vedligeholdelse

Med den rette vedligeholdelse forlænger du din bordplades levetid. Særligt køkkenbordplader er ofte udsatte når det kommer til snavs og væske. Af samme grund er det en rigtig god idé at anskaffe sig et passende rengøringsmiddel. Her på siden finder du to rigtig gode bud på et sådant produkt. Henholdsvis et til bordplader i kvarts (fx Blanco Zeus Extreme), og et til marmor (fx Carrara), granit (fx Absolute Black) og øvrige natursten. Er du på udkig efter et produkt der kræver minimal vedligeholdelse kan vi anbefale Dekton bordpladen; et materiale der minder om keramik. Dette “grønne”, innovative produkt finder du hos os i varianterne Zenith og Sirius.

Vi imprægnerer din bordplade fra fabrikken, med det er stadigvæk en god idé at rengøre din bordplade efter behov. Til den daglige rengøring er en opvredet mikrofiberklud og varmt vand som oftest tilstrækkeligt. Til den øvrige rengøring anbefaler vi dog at du bruger et af de rengøringsmidler, du finder her på siden. På den måde kan du sikre dig at din bordplade holder sig ligeså smuk, som da du først tog den i brug.

Er du i tvivl om hvilket rengøringsmiddel du skal vælge, eller om hvordan du bedst vedligeholder netop din bordplade, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.